GEDREVEN IN de uitvoer van timmerwerk

Combivo is een goede keuze voor al uw timmerwerk, gevels, houtconstructies en projecten. Met de juiste materialen, een eigen werkplaats, goed vakmanschap en de juiste mentaliteit kunnen we zorgen voor een duurzame en hoogwaardig kwaliteit.

Verbouwen van onroerend goed

Wilt u zorgeloos bouwen en renoveren. Combivo is een professioneel bedrijf dat verantwoordelijk is voor het gehele project, daarnaast zijn we gepassioneerd door professionaliteit. Daarom hebben we de ambitie om uitstekende resultaten te behalen voor uw renovatie- of nieuwbouwprojecten. Ons bedrijf biedt totaaloplossingen van A tot Z en besteedt veel aandacht aan innovatie. Bent u op zoek naar specialisten, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Gevelbekleding aanbrengen

Bent u op zoek naar een expert in gevelbekleding? Ook Combivo kan u hierin goed van dienst zijn. We leveren de vakmannen die de juiste bekleding aan de gevel van de buitenmuur plaatst. Er zijn veel keuzes voor vliesgevels met elk hun eigen uitstraling en kenmerken. We kunnen u voorzien van leisteen, gevelbekleding, houten of plankengevels. Bekijk gerust enkele van onze prestaties voor inspiratie. Wenst u meer informatie? Geen probleem, neem gerust contact met ons op, we bespreken graag met u de diverse mogelijkheden!